BARBARA FORTUNA

O meni

Barbara Fortuna

Barbara Fortuna

Barbara Fortuna: trenerka, coach - in plavalka

Treninge in coachinge izvajam na področju prodajne, vodenjske in timske komunikacije ter imam številne reference pri vodenju delavnic v uglednih slovenskih in mednarodnih podjetjih.

Kot trenerka poslovnih veščin in coach ter profesorica angleščine in slovenščine, imam več kot 20 let izkušenj v poslovnem trenerstvu in coachingu ter vodstvenih izkušenj na področju privatnega šolstva ter izobraževanja odraslih.

Zaključen imam certificiran program mednarodne coaching zveze (ICF) za coache. Kot coach in trener v varnem okolju pomagam svojim strankam najti notranje vire moči za dosego njihovih ciljev. Svoje delavnice in coachinge izvajam tudi v angleškem in srbo-hrvaškem jeziku.

Izpolnjujem standarde certifikata Inštituta za prodajo in marketing iz Velike Britanije (Institute of Sales and Marketing Management – ISMM), kjer se redno izpopolnjujem. Vse to mi omogoča vrhunsko in specifikam posamezne organizacije prilagojeno svetovanje, izvedbo treningov, učinkovito integracijo trenerskih, vodenjskih, coaching in svetovalnih vlog v podjetju ter dvig rezultatov.

Zavedam se, da je življenje eno samo učenje. Pod mojim vodstvom je osebna in poslovna rast neverjetno hitra, komunikacijske spretnosti se nenehno nadgrajujejo, psihologija človeškega delovanja pa postane hitreje razumljiva.

Sem ponosna članica BNI Slovenija. S svojim timom sodelavcev v skupini BNI Tivoli skupaj iščemo nove možnosti, priložnosti in izmenjujemo izkušnje ter znanje.  

0
let izkušenj
0
zadovoljnih strank
0
zgodb o uspehu
0
preplavanih kilometrov
Barbara Fortuna - plavanje

V prostem času se ukvarjam z veteranskim plavanjem, kjer na evropskih in svetovnih prvenstvih redno zasedam mesta med deseterico in dvajseterico najboljših. Svoj timski duh krepim z ekipo svojih sotekmovalk, kjer se zavedamo, da vsak člen v verigi pripomore k boljšim rezultatom.

Stopite v stik z menoj.

Barbara Fortuna - icon mail
Pišite mi:

barbara@barbarafortuna.com

Barbara Fortuna - icon phone
Pokličite me:

+386 51 387 178

Barbara Fortuna
Scroll to Top